Bæredygtighed. Plakater som er smukke og gavner verden.
Smukke plakater og bæredygtig kunst

Bæredygtig kunst


For hver af de smukke kunstplakater du køber hos kunstfotos.dk vil vi donere et træ i Lønsgaard Folkeskov på Sjælland. Det er bæredygtig kunst!
Her hos Kunstfotos.dk har vi nemlig indgået et samarbejde med Growing Trees Network der sammen med Naturstyrelsen rejser en folkeskov vest for Hillerød over de næste mange år.


Køb de flotte plakater og hjælp planeten


Folkeskovene pålægges fredsskovspligt, der fremtidssikrer disse i henhold til skovloven. Nye Folkeskove er ikke bare godt for klimaet. Plantet over grundvandsmagasiner er de med til at sikre vores rene drikkevand, flere levesteder til planter og dyr, samt nye områder til danskernes friluftsliv. Værdierne bag koncept Folkeskov er, at alle kan bidrage, alle kan være med til at gøre en forskel og alle kan have en god oplevelse ved at deltage. Det handler om, at vi sammen skaber mest mulig værdi for mennesker, dyr og natur. Du kan læse mere om det projekt her.


Growing Trees Network har siden 2012 været med til at rejse ca. 75 nye folkeskove rundt omkring i Danmark med over 2 mio. plantede træer og vi er virkeligt glade for dette samarbejde. 

 

Vi vil løbende informere om, hvornår skovene plantes, så du har mulighed for at besøge skoven og se hvad du er med til at skabe.


I er altid velkomne til at kontakte os for at høre nærmere, eller kigge over på Growing Trees Network og læse om deres initiativer og projekter.